Novák Emese vagyok, life coach és nyelvtanár.

A magánéletemben hosszú önismereti úton mentem keresztül, segítőim végig támogattak ezen a kalandos úton, és mellettem vannak mind a mai napig. Mindaz, amit tőlük kaptam: a valódi figyelmet, törődést, elfogadást, szabadságot és a másikba vetett bizalmat, igyekszem én is továbbadni másoknak. Én ezektől az erőktől kezdtem el átalakulni és kapcsolódni befelé. Ezért abban tudok segíteni, hogy Te is megtaláld a saját belső erőforrásaidat, a saját válaszaidat, hogy új szemszögből láss rá a témádra, és megtaláld a számodra megfelelő megoldásokat. Végigkísérem minden apró lépésed, és támogatlak míg el nem éred a célod.

Megfontolt vagyok, kiegyensúlyozott, szeretek tisztán látni, rálátni a dolgokra.

Az idegennyelvek iránti vonzalmam mindig is végigkísérte az életem, tanultam angolul, németül, románul, lengyelül, belekóstoltam a holland és a bolgár nyelvbe is. A lengyel és az angol nyelv mind a mai napig a munkám része és intenzíven használom. Tanulásom során sokféle módszert kipróbáltam, de saját magam is kitaláltam technikákat, ami nekem a leghatékonyabbnak bizonyult, hiszen akkoriban még nem volt internet. A nyelvismeretem révén elég változatos feladatokat vállaltam: idegenvezetés, tanítás, fordítás, tolmácsolás, ügyfélszolgálat, irodai munkák. Minden egyes tevékenységemmel új ablakok nyíltak a világra, és egyre közelebb vittek saját magamhoz.

A gyógymasszőri utam megerősített abban, hogy számomra mennyire fontosak az emberi találkozások, mert feltöltenek, és motiválnak. Szeretek minél több emberrel kapcsolatot teremteni, egy jó szót szólni.

Life coachént minden eddigi élményem, tapasztalatom által (szakmai és személyes), a coaching eszközöket felhasználva segítek a klienseimnek, akik hozzám fordulnak. Bővebben erről itt olvashatsz.

Nyelvtanárként a nyelvi coaching eszközöket használva segítek a leendő vagy már gyakorló nyelvtanulóknak a nyelvtanulási gátlásokat leküzdeni, bármilyen idegennyelvet is tanulnak. Bővebben erről itt olvashatsz.

Tanulmányaim:

  • 2020 – jelenleg: Mentálhigiénés szakképzés, Debreceni Egyetem
  • Gordon & TA – ICF tanúsítványt biztosító Coach Képző Akadémia
  • Erőszakmentes (asszertív) kommunikáció tréning
  • Debreceni Egyetem, lengyel nyelvtanár
  • Nemzetközi Masszázs Akadémia, gyógymasszőr

Ha kérdezni szeretnél vagy egyszerűen csak írnál valamit, küldj üzenetet az alábbi e-mail címre:

kapcsolat@novakemesecoach.hu