Kedves lengyelül tanulni vágyó!

Amióta megtanultam lengyelül és lengyel nyelvtanárként végeztem (több, mint 20 éve…), folyamatosan végigkíséri a munkámat és az életemet a lengyel nyelv. Különböző területeken dolgoztam, fordítottam és tolmácsoltam, idegenvezettem, és mindemellett rengeteg tanítványomnak segítettem, és a mai napig is sikeresen tanítok.

Én azt gondolom, hogy nem létezik “jó” vagy “rossz” nyelvérzék, és az sem igaz, hogy egyetlenegy módszerrel, egyetlenegy tankönyvből meg lehet tanulni egy idegen nyelvet. A magabiztos nyelvhasználat akkor fog megvalósulni, ha a lehető legkülönfélébb módszert, technikát, eszközt kipróbálsz, alkalmazol és nem a szavak és a nyelvtan bemagolására megy el a legtöbb energia.

A lengyel nyelvet nehezebben megtanulható szláv nyelvként ismerik, de én azt vallom, hogy minden nyelvnek vannak bizonyos nehézségei, melyeket idővel, és sok gyakorlással szépen el lehet sajátítani. A többi nyelvhez hasonlóan a lengyel is bizonyos kihívások elé állítja azt, aki e nyelvet tanulja. Ami fontos, hogy legyen erős motiváció, türelem, nyitottság, játékosság, valamint cél, amit el szeretnél érni. Mindezek erősítésében is tudok segíteni.

Hogyan képzelj el egy alkalmat velem?

Az első 30 perc INGYENES, amikor megismerkedünk és feltérképezzük, kitaláljuk, megbeszéljük, hogyan építsük fel az órákat.

Ami Rád vár:

  • személyre szabott órák
  • változatos gyakorlatok
  • gyakorlatias feladatok
  • lelkes, vidám hangulat

Támogatlak, és vezetlek abba az irányba,

amit el szeretnél érni a nyelvvel!


Válassz az alábbi csomagok közül:

Kóstolj bele a lengyel nyelvbe ezekkel az egyedülálló, sehol máshol nem kapható digitális tanulókártyákkal még ma!
10 online lengyelóra óra 1 óra áráért!

Földgömb - Lengyelország

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen egy lengyelóra velem vagy még bizonytalan vagy, hogy tényleg neked való-e a lengyel nyelv, szeretettel várlak egy 50 perces online próbaórára.


Egyéni alkalmak a saját ritmusod és tanulási stílusod szerint.


Biztosítsd be magad hosszabb távra!

9+1 óra ajándék


Hívd meg a barátodat, barátnődet, vagy gyerekedet, családtagodat, így egymást támogatva is tanulhattok.


Ha szeretnél másokat is megismerni, együtt tanulni velük, időszakosan indulnak online csoportos órák is, különböző szinten figyeld a kiírt dátumot (facebook-on is!)


Ezt a csomagot akkor válaszd, ha már elértél egy szintet a lengyel nyelvtudásodban, ám még bizonytalan vagy, hogy neki merj-e futni egy olyan megmérettetésnek, mint a nyelvvizsga, vagy ha magabiztosabb lengyel nyelvtudással és szókinccsel szeretnél megérkezni az állásinterjúra. Nem csak a nyelvtudás erősítésében, hanem coaching és mentálhigiénés eszközökkel is támogatom, motiválom a sikered.


Olvasd el, hogy miről szeretek írni. Kattints arra a témára, amelyik téged a legjobban érdekel:

Legutóbbi bejegyzések: