Kedves lengyelül tanulni vágyó!

Amióta megtanultam lengyelül és lengyel nyelvtanárként végeztem (több, mint 20 éve…), folyamatosan végigkíséri a munkámat és az életemet a lengyel nyelv. Különböző területeken dolgoztam, fordítottam és tolmácsoltam, idegenvezettem, és mindemellett rengeteg tanítványomnak segítettem, és a mai napig is sikeresen tanítok.

Én azt gondolom, hogy nem létezik “jó” vagy “rossz” nyelvérzék, és az sem igaz, hogy egyetlenegy módszerrel, egyetlenegy tankönyvből meg lehet tanulni egy idegen nyelvet. A magabiztos nyelvhasználat akkor fog megvalósulni, ha a lehető legkülönfélébb módszert, technikát, eszközt kipróbálsz, alkalmazol és nem a szavak és a nyelvtan bemagolására megy el a legtöbb energia.

A lengyel nyelvet nehezebben megtanulható szláv nyelvként ismerik, de én azt vallom, hogy minden nyelvnek vannak bizonyos nehézségei, melyeket idővel, és sok gyakorlással szépen el lehet sajátítani. A többi nyelvhez hasonlóan a lengyel is bizonyos kihívások elé állítja azt, aki e nyelvet tanulja. Ami fontos, hogy legyen erős motiváció, türelem, nyitottság, játékosság, valamint cél, amit el szeretnél érni. Mindezek erősítésében is tudok segíteni.

Hogyan képzelj el egy alkalmat velem?

Az első 30 perc INGYENES, amikor megismerkedünk és feltérképezzük, kitaláljuk, megbeszéljük, hogyan építsük fel az órákat.

Ami Rád vár:

  • személyre szabott órák
  • változatos gyakorlatok
  • gyakorlatias feladatok
  • lelkes, vidám hangulat

Támogatlak, és vezetlek abba az irányba,

amit el szeretnél érni a nyelvvel!


Válassz az alábbi csomagok közül:

Egyéni alkalmak a saját ritmusod és tanulási stílusod szerint.


Biztosítsd be magad hosszabb távra!

9+1 óra ajándék


Paros-lengyel-nyelvtanulas

Hívd meg a barátodat, barátnődet, gyerekedet, családtagodat, így egymást támogatva is tudtok tanulni.


Olvasd el, hogy miről szeretek írni. Kattints arra a témára, amelyik téged a legjobban érdekel:

Legutóbbi bejegyzések: